87 super nemme måder at spare penge

Sætte et konkret mål. Hvad vil du gerne opnå inden for de næste 3-6 måneder eller år? At fastsætte et konkret mål er vigtige for at skabe en passende plan. For eksempel, hvis du har i øjeblikket ubetalte fordringer med flere kreditorer og derefter gæld tilbagebetaling bør være din første prioritet. På den anden side, hvis du ikke har udestående gæld til at betale, vil måske du arbejde på at opbygge din opsparingskonto. Andre mål til at overveje, er at spare op penge til at forbedre hus, købe et hjem eller bil, starte en lille virksomhed, osv. Typen finansielle plan skal du vil afhænge af hvad du ønsker at opnå. Før du køber tøj til dine børn check internet for tilbud, kuponkoder og salg. Hvis du kan lide shopping online er der kuponer for alt. Join Ebates på det er gratis at deltage og som en kendsgerning du få en $10 gavekort bare for at deltage. Hver måned de sende dig en check for en procentdel af, hvad du brugte. Du kan også spare på tøj til dine børn ved at gå til sending butikker. De har som regel stor tøj, der næppe er blevet slidt.

Loretta Taylor, der bor i det sydlige Illinois Mount Vernon, begyndte at bruge en Walmart MoneyCard når hendes lokale bankfilial lukket sent sidste år, tvinger hende til at køre 45 minutter til at foretage en indbetaling. En registreret sygeplejerske, hun har sidst arbejdet som en in-home omsorgsperson, og undertiden bliver betalt i kontanter, som hun kan sætte på kortet (for en $3 gebyr) på en nærliggende Walmart. Jeg ikke gør mange penge lige nu,”fortalte hun mig for nylig. Men i begyndelsen af januar besluttede hun at sætte $23 i kortets Vault — og vandt en $25 præmie. Taylor har bevaret sin traditionelle bankkonto, og hun lyder lidt skeptisk i Walmarts motiver. Stadig, hun fortsatte med at bruge hvælvingen; hun havde gemt $75, når vi talte i begyndelsen af februar, herunder $25 præmie.

Der er også bilister, der køber højere omkostninger premium benzin til biler beregnet til regelmæssig brændstof, ifølge en undersøgelse foretaget af AAA baseret på aktuelle nationale gennemsnitlige benzinpriser, middel kvalitet benzin omkostninger næsten 27 cent en gallon mere end hvad du ville betale for regelmæssig. Premium gas koster 52 cents mere. Så hvis din bil kan operere på regelmæssig, men du vælger middel kvalitet eller premium gas, kunne du betale $5-$10 mere end nødvendigt at fylde denne samme minivan tank.

Studielån. Uanset om du vil vente fuldt tildelte halvår efter endt uddannelse at begynde at tilbagebetale deres lån, kender du sandsynligvis allerede det skyldige månedlige beløb. Hvis det forekommer høj, og du har føderale lån, kan du overveje at tilmelde dig i en anden betalingsplan, såsom løn som du Tjen planlægger eller Income-Based tilbagebetaling Plan. Begge muligheder reducere din månedlige betaling baseret på din indkomst, men forlænge tilbagebetaling.

Det beløb du skal betale afhænger naturligvis på den tankstation, hvor du fylder op. Forskellen mellem de højeste og laveste pris tankstationer inden for en given stat i øjeblikket i gennemsnit 51 cent en gallon, siger Patrick DeHaan, senior petroleum analytiker hos GasBuddy, en hjemmeside og smartphone app, som hjælper lastbilchauffører med at finde de bedste tilbud. Der kommer til en forskel på omkring $10 hvis du fylde benzintanken i en minivan.

Rumturist Tim Gurner har kritiseret millennials for prioritering af avocado toast og fancy kaffe over ejerbolig, men Elizabeth Colegrove og hendes mand modbevise Gurners erklæring. Den tusindårige par købte deres første hjem i Virginia Beach efter at have tilbragt deres første år af ægteskabet deler en leje hus med en roommate til at spare penge. Vi havde ryggen halvt, og han havde soveværelse i front,”sagde hun. I stedet for opgradering huslejer, ønsker Fortin hun og hendes mand opholdt sig sætte i deres forret lejlighed og gemt forskel for deres fremtidige udbetaling. Bolig er den største månedlige udgift for de fleste mennesker, så at holde boligudgifter lave ved at leve med forældre eller bofæller eller opholder sig i et mindre sted længere kan spare en masse flere penge end give afkald på kaffe og brunch.

Categories

Leave a Reply

Your email address will not be published.