økonomi Tips

I gennemsnit tilbringer vi $1.800 om året på tøj. Her er hvordan man kan reducere dette tal og stadig se godt ud. Jeg kan dog være temmelig billigt, når det drejer sig om shopping til arbejdstøj. Jeg har ofte købe ting fra regnskabsafslutningen stativer på mål og Old Navy, hvilket betyder, jeg bruger kun lidt penge, men ender med noget af relativt lav kvalitet. Og så et par måneder ned ad vejen, at $10 sweater eller button-down taber knapper, optrevling i sømmene, fading drastisk, eller – i tilfælde af et par skjorter jeg virkelig godt lide – bare plain opløsning fordi kvaliteten af stoffet var så lav.

Budget alle dine penge før måneden, gemme, spise derhjemme, skåret op alle dine kreditkort, bruge kontanter til at betale for alt, men hvad der kommer ud hver måned automatisk, annullere ubrugelig kabel, tilbringe tid med din familie, arbejde, at være produktive, eller reflekterende på hvor heldig du er! Og oven i det, brug din sunde fornuft! Gem Save Gem!

Trumps kommentar fremkaldt Roger Goodell, typisk tilbageholdende kommissæren i NFL, at udstede en stærk erklæring om fordømmelse af præsidentens splittende sprog. Kommentar var især overraskende, da de fleste NFL ejere, der vælger ligaen kommissær er trofast republikanere. Mange af de mest fremtrædende ejere doneret til Trump kampagne.

Også, vi køber i bulk, som hjælper et ton, men vi også købe brændstof og benzin i bulk samt. Jeg er klar over dette kan være kompliceret for nogle mennesker, hvis du ikke har din egen brændstof opbevaringsbeholder, men vi bor i et landdistrikt og har en enorm brændstoftank. Vi spare hundredvis hver måned (men vi også shoppe rundt og kun købe, når priserne er lave)! Bare en idé.

Mange mennesker føler, som om madrester er bare ringere rehashes af regelmæssig måltider. Men der er ikke noget billigere end at spise rester, og med et par teknikker til at gøre rester velsmagende, kan du ofte ende op med noget overraskende og ganske lækker på anden enden.

Jeg har et kreditkort til nødsituationer, der heldigvis har jeg aldrig nødvendigt. Hvis du har skolen lån det ikke bør stoppe dig fra at rejse, skal du bare budget at betaling ind i dine planer. (Eller andet vente 20 år eller mere til at rejse). Men hvis din gæld er på visitkortet Nordstrom, du skal få dine prioriteter lige og afgøre, om dette er hvad du virkelig ønsker. Betale dine kort off straks.

Når du har foretaget små ændringer til hvordan du styre dine penge, er den største måde at spare penge hver dag ved at foretage små ændringer omkring dit hjem. Disse små ændringer normalt tage ikke meget arbejde, men kan gemme din hundredvis af dollars om året i tilbagevendende energiomkostninger for ting som utilities og energi.

Categories

Leave a Reply

Your email address will not be published.